Ontdek het geheim van succesvol afvallen..

Ontwikkel een gedisciplineerde dieetmindset in 28 dagen

'Jojoën' met je gewicht hoeft niet meer

Leer hoe je gezonde gewoontes vasthoudt 

Meer zelfvertrouwen 

Met de 28 dagen challenge bouw je extra zelfvertrouwen 

Meer mentale rust

De juiste mindset en vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijker ontspant

Ontstaan door hartpijn..

Hoi, ik ben Shane, een personal trainer met meer dan tien jaar ervaring. Door de jaren heen heb ik honderden cliënten geholpen met hun fysieke doelstellingen, maar ik zag vaak dat ze worstelden met het volhouden van hun dieet. Het was hartverscheurend om te zien hoe mensen hun harde werk in de sportschool teniet deden door hun eetgewoonten te laten verslappen.


Daarom besloot ik me volledig te concentreren op het ontwikkelen van technieken om een betere mindset te ontwikkelen als het gaat om diëten. Ik wilde niet langer toekijken hoe mijn cliënten het resultaat van hun harde werk verloren door het niet kunnen vasthouden van hun dieet. Ik kwam erachter dat de oplossing niet ligt in het type dieet of motivatie, maar in een fundamentele verandering in de mindset.


En dat is precies waar ik me op heb gericht: het ontwikkelen van een stressvrije en gedisciplineerde dieet mindset. Ik heb mijn kennis en ervaring gebundeld in een korte en makkelijk te volgen cursus, omdat ik wil dat ook jij de voordelen van een gezonde mindset omtrent diëten ervaart.

10+

Jaar ervaring

60+

Klanten geholpen met hun dieetmindset

Véronique Rijkens

Onderneemster

Top!

"Dankzij de online training over het verbeteren van mijn dieetmindset, is mijn kijk op voeding veranderd. Ik voel me bevrijd van mijn worstelingen met voeding en heb een positieve relatie ermee opgebouwd!''

Wat 'Fix Je Dieetmindset' kan betekenen voor jou..

Een paar voordelen:

 • Ontdek hoe je nooit meer zonder motivatie komt te zitten
 • Altijd succesvol in het verliezen van lichaamsvet
 • Een verbeterde relatie met je voeding, zonder schuldgevoel en obsessie
 • Nooit meer terug naar je oude gewicht
 • Bouw meer zelfvertrouwen op zodat je al je fitnessdoelen bereikt
 • Verlies nooit meer je nieuwe, gezonde gewoontes
 • Leer hoe je focus behoudt terwijl je geconfronteerd wordt met verleidingen

Wat houdt de 'Fix Je Dieetmindset' training in?

Een online training

Deze online training over dieet mindset leert je hoe je jouw denkwijze kunt veranderen om jouw dieetdoelen te bereiken. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt de training volgen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Log in via je laptop of download de app op je mobiel/tablet, overal is mogelijk.


'Fix je dieetmindset' bestaat uit een serie korte video's met praktische opdrachten.

Interactieve opdrachten

Geen gezeur met printen. Daar heeft niemand zin in.. Maak de opdrachten direct in de interactieve e-boeken!


+ Gratis Habit Tracker bij de 28-dagen challenge

Download en print de habit tracker uit voor op de koelkast. Of vul handmatig in op je laptop/mobiel.
€ 57,-
€ 37,-

Fix Je Dieetmindset-Training

Mis deze kans niet om je dieetmindset te veranderen en eindelijk je doelen te bereiken! Koop nu mijn online training over dieet mindset en begin direct met het transformeren van je eetgewoonten en mindset. Maar wacht niet te lang, want deze aanbieding is tijdelijk en kan elk moment eindigen. Dus grijp deze kans nu en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven
 • Ik bied een niet-goed-geld-terug-garantie voor mijn online training over dieet mindset. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent met de training, neem dan contact met me op en ik geef je je geld terug. Ik wil mijn klanten helpen hun doelen te bereiken en als mijn training niet werkt, krijg je je geld terug.

  Woorden van tevreden leden

  Mindset is alles!
  Onwijs veel geleerd tijdens deze training. Door deze opstap heb ik een succesvol de FotoFit challenge kunnen voltooien. Ik dacht dat afvallen puur draaide om de juiste dingen eten, maar het begint echt met de juiste gewoontes en perspectief. Ik raad deze training zeker aan als je serieus het werk in jezelf wilt stoppen.
  Sandro Dhonre - TechScalers
  Diëten voelt niet meer als diëten
  Ik heb van alles geprobeerd - voedingsschema's, detoxprogramma's.. Maar ik viel altijd weer terug naar mijn oude gewicht. De online training gaf mij een paar simpele inzichten die mij hielpen te beseffen waarom ik  elke keer terug viel en waarom voedingsplannen niet altijd geschikt zijn. Door deze inzichten hoeft diëten niet meer als diëten te voelen en ben ik er minder obsessief mee bezig.
  Tsjalling Zijlstra - Installatietechniek

  De filosofische kant van fysieke progressie

  Het mooie van deze online training is dat het eigenlijk helemaal niet om voeding zelf gaat. Het is puur een bewustwording van jezelf en je kijk op de wereld. Het heeft mij in ieder geval geholpen om een stuk makkelijker naar fysieke progressie te kijken. Zoals alles in het leven begint het eerst met een beslissing die je tussen je oren maakt.

  Reinier Van Der Smeede - TribeScroll

  Fix Je Dieet Mindset

  Hoe krijg ik toegang tot de training?

  Na aankoop ontvang je direct toegang tot de online training via de.

  Hoe lang duurt de training?

  De training bestaat uit meerdere video's en praktische opdrachten waar je even goed voor moet zitten. De duur hangt af van hoe snel je deze doorloopt. Over het algemeen duurt de training ongeveer 1-2 uur.

  Daarnaast heb je nog een challenge van 28 dagen.

  Wat als ik niet tevreden ben met de training?

  Geen zorgen, ik bied een niet-goed-geld-terug-garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent met de training, neem dan contact met me op en ik geef je je geld terug.

  Ik zal je wel vragen tegen welke problemen je aan bent gelopen tijdens de training, want ik zou het zonde vinden als je hierdoor een kans op een betere mindset laat liggen.

  Heb ik speciale apparatuur nodig voor de training?

  Nee, je hebt alleen een computer of mobiel apparaat nodig met internettoegang.

  Sommige downloads kun je uitprinten als je het fijn vindt om met pen en papier te werken.

  Is deze training geschikt voor mij?

  Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar dieet mindset wil veranderen en wilt weten hoe je gezonde gewoonten kan aanleren. Het is geen dieet of afslankprogramma, maar een training om je te helpen gezonde keuzes te maken voor de lange termijn.

  Kan ik de training delen met anderen?

  Nee, de training is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet worden gedeeld met anderen.

  Uiteraard kun je, als je de stof goed begrijpt, wel andere helpen met zijn/haar dieet mindset.

  Zijn er extra kosten verbonden aan de training?

  Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan de training. Je betaalt eenmalig voor de training en krijgt dan volledige toegang tot alle modules en bronnen.

  Kan ik de training op elk moment starten?

  Ja, zodra je de training hebt aangeschaft, kun je deze op elk moment starten en doorgaan op een tempo dat voor jou werkt.

  Je hebt op moment van starten een jaar toegang tot de training.

  Tijd om je mindset te fixen!